Van digitaal bestand naar gedrukt proefschrift

Welke stappen zijn er nodig om uit jouw digitale bestand een gedrukte stapel boeken te krijgen? Om ervoor te zorgen dat het je niet gaat duizelen, hebben we ze hieronder samengevat.

1

Vraag een offerte aan

De mogelijkheden zijn eindeloos. Gedegen advies en een overzichtelijke offerte zijn essentieel om een goede keuze te kunnen maken. Een transparante en scherpe offerte, zonder kleine lettertjes of verborgen kosten. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan, vaak hoor je binnen een werkdag al van ons terug. Liever eerst overleggen? Vraag dan een kosteloos adviesgesprek aan.
2

Bestanden aanleveren

Besluit je om de samenwerking aan te gaan, dan ontvang je van ons alle benodigde informatie om te starten met het proces. Wij laten je weten welke bestanden je moet aanleveren en hoe je de bestanden moet aanleveren. Waar nodig krijg je feedback, zodat wij vervolgens voor je aan de slag kunnen.
3

Digitale proefdruk beoordelen

Wanneer wij alle onderdelen hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met het gereedmaken van de digitale proefdruk. Jij ontvangt jouw opgemaakte proefschrift in PDF zodat je de vormgeving kan controleren en laatste correcties kan doorgeven.
4

Fysieke proefdruk beoordelen

Ziet de digitale proef er goed uit? Dan krijg je het eerste exemplaar van je proefschrift thuisgestuurd. Een bijzonder moment! Je kunt dit exemplaar gebruiken om te controleren of alle kleuren goed uitkomen en bijvoorbeeld of alles inderdaad netjes recht staat.
5

Productie en levering

Keur je het proefexemplaar goed, dan kloppen we bij onze drukker aan. Jouw boeken worden gedrukt en binnen vijf werkdagen geleverd. Wij geven om onze natuur, dus jouw boeken worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier.
6

En verder?

Wil je dat je proefschrift ook online te lezen is? Gaat het boek in de verkoop? Of blijk je toch ineens meer exemplaren nodig te hebben dan oorspronkelijk besteld? Wij helpen je gewoon verder, ook na de druk.

Om het proces zo relaxed mogelijk te laten verlopen stemmen we samen een goede planning af. Doorgaans duurt het proces enkele weken. Echter, afhankelijk van de deadline kan dit versneld worden en eventueel kunnen stappen overgeslagen worden.

Heb je spoed, geef het dan aan. Het hele proces is ook in enkele dagen te doorlopen met hele duidelijke deadlines en afspraken.

Inspiratie van anderen