Extra diensten

Als je denkt aan het drukken van jouw proefschrift richt je je voornamelijk op twee dingen: de inhoud, en de vormgeving. Dat is natuurlijk waar het hele proefschrift om draait! Maar wat kan je doen om jouw proefschrift nét dat beetje extra te geven? Hieronder lees je meer over de verschillende extra services die wij bieden.

ISBN

€12,50

Wil je jouw proefschrift ook beschikbaar maken voor verkoop, dan heb je een ISBN (Internationaal Standaard Boek Nummer) nodig. Voor €12,50 kunnen wij een ISBN voor jou aanvragen en registreren bij het Commissariaat voor de Media. Het ISBN zal genoemd worden in het colofon van het boek, en kan als barcode op de achterkant van de cover geplaatst worden.

Een ISBN is bijvoorbeeld noodzakelijk wanneer je van plan bent jouw proefschrift te gaan verkopen.

Promotiemateriaal (visitekaartjes, flyers enz.)

€50 + eventuele drukkosten

Het doel van jouw proefschrift, naast dat je ermee die felbegeerde titel van ‘Dr.’ bemachtigt, is om jouw onderzoek te delen met de wereld. Daar is vaak promotie voor nodig.

Kom je op een networking event en tonen mensen interesse in je proefschrift? Deel dan bijvoorbeeld een visitekaartje uit waarin je jouw contactgegevens én thesisgegevens in het kort beschrijft.

Heb je ervoor gekozen om een flipbook te laten maken? Dan is het wellicht passend – en beter voor het milieu! – om jouw boek te delen door middel van een QR-code. Deze kan je op een persoonlijk visitekaartje laten drukken en uitdelen.

Wil je mensen die het fysieke boek hebben aangeschaft uitnodigen om met jou in discussie te gaan over het onderwerp? Of wellicht zoek je gewoon een makkelijke manier om lezers in contact te brengen met jou? Voeg in je boeken een boekenlegger toe waar je jouw contactgegevens deelt.

Voor het ontwerpen van promotiemateriaal rekenen wij €50 per type. Wil je ook dat wij het promotiemateriaal voor je drukken? Dan stellen we hiervoor graag een aparte offerte op.

Speciale hardcover uitgave

Meestal wordt een proefschrift als softcover gedrukt. We kunnen ons voorstellen dat je ook graag een hardcoveruitgave ontvangt. Voor €75 zetten we de bestanden voor je om. Een hardcover heeft een ander coverbestand nodig dan een softcover. Verder betaal je de drukkosten voor de exemplaren die je bestelt. Zo kun je kiezen of je er alleen een voor jezelf bestelt, of een aantal om uit te delen.