Offerte aanvragen

Je bent van harte welkom om bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het maken van ieder proefschrift is altijd weer een bijzondere klus, die we met plezier op ons nemen. Komen we op grond van de offerte tot een afspraak, dan gaan we er zeker iets moois van maken!

Contact

We hebben je gegevens nodig om een voorstel te kunnen maken. We gaan zorgvuldig om met je gegevens en nemen alleen telefonisch contact met je op als we aanvullende vragen hebben.

Drukspecificaties

Hoe wil je dat jouw proefschrift eruit komt te zien?

Pagina's
Verfijning

Wil je naast de fysieke exemplaren die je ontvangt, je proefschrift in andere vormen beschikbaar stellen?

Wil je een precieze schatting van het aantal pagina's, of bijvoorbeeld advies over de opmaak? Stuur dan je manuscript mee in een Word-document. We gebruiken het alleen om de mogelijkheden te bekijken. Het meesturen van je proefschrift is niet verplicht.

Je kunt ervan op aan dat we je werk met respect behandelen, en het alleen gebruiken om de drukmogelijkheden te kunnen beoordelen. Binnen enkele dagen hoor je nader van ons. Heb je na een week nog niets vernomen? Dan gaat er mogelijk iets mis, neem gerust contact met ons op via info@proefschrifterij.nl.