Persoonlijke begeleiding

Kies je voor Proefschrifterij, dan word je van begin tot eind begeleid door dezelfde collega’s. Van je offerte, tot uiteindelijk de overhandiging van je proefexemplaar. Wij hebben zelf vormgevers in huis, onderhouden met een klein team persoonlijk contact met jou en zorgen ervoor dat je snel kunt beginnen. De instructies houden we simpel; Proefschrifterij helpt jou van begin tot eind, wat je plannen ook zijn.

Lange historie en ervaring

Al sinds 2006 houdt ons moederbedrijf Boekscout zich bezig met het vormgeven en uitgeven van boeken en proefschriften. Wat begon als uitgeverij voor veelal debuterende auteurs, is uitgegroeid tot een bedrijf dat op alle vlakken van het drukgebied actief is.

Naast ons moederbedrijf Uitgeverij Boekscout, hebben wij ook een eigen beheer-tak genaamd BoekXpress. Bij Proefschrifterij richten wij ons specifiek op PhD-studenten en promovendi. Met onze jarenlange ervaring en kennis over alle takken van de sport, gaan we ervoor zorgen dat jouw proefschrift, na al het werk dat je erin hebt gestoken, de perfecte finishing touch krijgt. Er staat een team van professionals voor je klaar. Maak kennis met ons team.

Samenwerking met universiteiten

Wij hebben de afgelopen jaren voor promovendi van universiteiten in Nederland en België al proefschriften mogen printen. Een overzicht van deze universiteiten vind je onderaan de pagina.

Voor een groot aantal universiteiten kunnen we een speciale universiteitskorting aanbieden van 10%. Geef bij je aanvraag deze universiteit ook door. Eveneens kunnen we je op die manier gericht van advies voor zien.

Staat je universiteit niet in deze lijst, niet geschroomd wij kunnen je helpen en gaan samen met je kijken naar de afspraken en voorwaarden die zijn gesteld aan het promoveren.

Kennis maken met ons team?

Wij zijn gevestigd in het midden van Nederland. Om precies te zijn: in Soest, direct gelegen aan het station Soest-Zuid. Om de kosten voor jou als promovendus zo laag mogelijk te houden, hebben wij geen subvestigingen bij alle universiteiten, maar nodigen wij je graag uit bij ons. Wij hebben dan alles bij de hand en je maakt kennis met het team.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar het is ook mogelijk om een videomeeting (via bijvoorbeeld Teams) in te plannen om verder kennis te maken.

Stuur je liever een e-mail, dan is dat ook mogelijk. Stuur ons je vragen via info@proefschrifterij.nl en je hebt doorgaans binnen één werkdag reactie.