Je proefschrift aanbieden via de boekhandel en Bol.com

Het moederbedrijf van Proefschrifterij, Uitgeverij Boekscout, is al sinds 2006 actief in de uitgeversbranche. Wij weten als geen ander hoe de markt in elkaar zit, en waar je op moet letten wanneer je je proefschrift uitgeeft.

Geïnteresseerden krijgen de kans om een fysiek exemplaar van jouw proefschrift te bestellen. Zodra wij de bestelling hebben ontvangen gaat onze drukker aan de slag met het drukken van het bestelde aantal exemplaren. Proefschrifterij handelt de gehele orderverwerking en communicatie naar de klant voor je af.

Wij zorgen dat je boek beschikbaar komt via onze eigen webwinkel. We melden je boek commercieel aan bij het CB (Centraal Boekhuis in Nederland), waardoor het via alle (online) boekwinkels in Nederland en België te bestellen is. Denk aan boekhandels als Bol.com, Libris, Standaard Boekhandel, en meer. Ook is het boek door elke Belgische boekhandel eenvoudig te vinden via Boek.be, de Belgische variant van het CB.

Over elke aankoop van een fysiek exemplaar ontvang jij 10% royalty’s op de netto verkoopwaarde. Zo krijg je dus niet enkel de kans het boek beschikbaar te stellen in gedrukte vorm aan een breed publiek, maar houd je er ook nog wat aan over.

Een uitgebreider overzicht van de mogelijkheden om je proefschrift uit te geven lees je hier.