Informatiegids proefschrift opmaken

Wanneer je start met het schrijven van je proefschrift, dan richt je je voornamelijk op één ding: de inhoud. Dat is immers waar je je onderzoek voor hebt gedaan en waar je uiteindelijk jouw kennis van het gekozen vakgebied kan tonen. Echter, de opmaak van je proefschrift is wel net zo belangrijk! De opmaak zorgt ervoor dat de lezer gemakkelijk door je tekst kan navigeren, en maakt de zo zorgvuldig opgestelde tekst makkelijk(er) te begrijpen.

Het is mogelijk om je proefschrift volledig te laten vormgeven door een professional. Echter, daar zit wel prijskaartje aan verbonden. Wil je kosten drukken of heb je zelf al de nodige slagen gemaakt in de opmaak, dan kan je de opmaak slechts gedeeltelijk, of helemaal niet aan ons overdragen.

Op basis van je wensen helpt deze informatiegids je op weg met handige tips om te komen tot een mooie vormgeving van jouw thesis. Denk hierbij aan de basis, zoals het toevoegen en instellen van een automatische inhoudsopgave of het gebruik van duidelijke koppen. In onze digitale gids gaan we niet alleen in op de basis, maar kijken we gelijk naar de aspecten die belangrijk zijn voor het drukken van jouw proefschrift; denk aan marges, grootte van het lettertype, afloop, en meer. Of je nu vooral op zoek bent naar wat laatste tips om jezelf wat tijd te besparen of dat je je echt grondig wil gaan verdiepen in de vormgeving: de informatiegids helpt.

Informatiegids ontvangen

Door het aanvragen van de informatiegids wordt je ook toegevoegd in onze nieuwsbrief met tips over promoveren. Je kunt je altijd afmelden.

Weet je dat jouw talenten bij het schrijven, en niet bij het vormgeven liggen? Of draag je dit laatste onderdeel het liefst aan een professional over? Dan nemen wij de vormgeving graag van je over. Onze tarieven zijn heel scherp. Neem gerust eens een kijkje naar verschillende pakketten die wij bieden.